Nieuwe routes: Grand Canyon, Beijing, Lamu

Fans van lange afstand reizen zullen rechtop zitten en opmerken. Er zijn nieuwe luchtverbindingen. Deze omvatten bijvoorbeeld reizen naar Beijing, Abu Dhabi, Lamu en van Las Vegas naar de Grand Canyon. flug in die ferne: die fluggesellschaften haben neue routen vorgestellt. (bild: dpa) Vlucht in de verte: de luchtvaartmaatschappijen hebben nieuwe routes geïntroduceerd. (Foto: dpa)

Fans van reizen over lange afstanden gaan rechtop zitten en letten op. Er zijn nieuwe luchtverbindingen. Deze omvatten bijvoorbeeld reizen naar Beijing, Abu Dhabi, Lamu en van Las Vegas naar de Grand Canyon.Las Vegas Grand City-schema's voor de Grand CanyonToeristen in de Verenigde Staten kunnen nu dagelijks vanuit Las Vegas naar de Grand Canyon vliegen. Voor de eerste keer biedt Vision Airlines lijnvluchten aan naar de stad Tusayan aan de zuidelijke rand van het nationale park, meldt het toeristenbureau van Arizona in Hannover. Vanaf daar gaat het met de shuttlebus naar het park. Etihad vliegt van Dusseldorf naar Abu DhabiEtihad vliegt op 16 december vanuit Dusseldorf naar Abu Dhabi. De verbinding wordt vier keer per week aangeboden, volgens de staatsluchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten in Abu Dhabi. Op maandag en vrijdag vertrekken Airbus A330-300-vliegtuigen om 11.00 uur uit Düsseldorf en komen om 20:25 uur lokale tijd aan in Abu Dhabi. Op dinsdag en zaterdag de vliegtuigen opstijgen in Dusseldorf om 21.30 uur en te bereiken van Abu Dhabi de volgende dag om 06:55.Nieuwe vluchten van Mombasa naar Lamutoeristen is nu een extra wekelijkse vlucht van Mombasa naar het eiland Lamu om uit te kiezen. De Keniaanse binnenlandse luchtvaartmaatschappij Mombasa Air vliegt driemaal per week naar Lamu, wiens Arabische centrum op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Dit wordt aangegeven door het toeristenbureau van Kenia. De vluchten zijn beschikbaar op maandag, woensdag en vrijdag.Swiss vliegt naar Beijing vanuit negen Duitse steden


Vanaf februari 2012 kunnen reizigers vanuit negen Duitse steden met Swiss International Air Lines naar Beijing vliegen, De vluchten zouden dagelijks worden aangeboden via de hub van Zürich, de dochteronderneming van Lufthansa aangekondigd. Het vliegtuig wordt aangedreven door Airbus A330-300-vliegtuigen. Tot nu toe biedt de luchtvaartmaatschappij in China verbindingen met Shanghai en Hong Kong.

Mogelijk gemaakt door Blogger.