Camper in XXL en futuristische caravan

De wereld van mobiele vakanties is geweldig. Truck-sized campers zijn uitgerust met marmeren tegels en kosten een fortuin. De gestroomlijnde caravan van de toekomst kan wijnkoeler en zonnedek hebben. klassike Klassiek voor de kampeervakantie: op de caravansalon in Düsseldorf zijn niet alleen campers, maar ook een grote selectie caravans.

Een camper met marmeren tegels, home cinema en sauna: zelfs op reis naar het einde van de wereld kan de kampeervakantieganger met comfort en pure luxe worden omringd. Truck-en kleinbedrijf luxe liners maken het mogelijk met zachte fauteuils en zelfs een garage voor de Porsche achterin. Op de Düsseldorf Fair salon Salon (openbare dagen: 31.8 tot 8.9.), Zullen rond 1800 campers en caravans van alle klassen in de beurshallen zijn.



Er is geen limiet aan de top in het luxesegment. Er zijn ook enkele nieuwigheden voor de caravanreiziger: een tent, bijvoorbeeld, die zichzelf opbouwt met behulp van overdruk en vervolgens wordt ingepakt in de caravan.



Pure luxe op wielen: voor het twaalf meter lange appartement van de leverancier Variomobil heeft u een vrachtwagenrijbewijs nodig. De woonkamer heeft uitnodigende mokka gekleurde lederen sofa's, de badkamer is zo verborgen dat het niet meteen zichtbaar is. Vanaf 827.000 euro is de modelserie beschikbaar.



CEO Frank-mix zegt dat er veel mensen zijn die "op de achtergrond" staan ​​en die zo veel reizen dat ze op vakantie zijn in de Wilt u een schuilplaats doorbrengen - op een boot of gewoon in de nobele camper. De fabrikant uit Bohmte bij Osnabrück bouwt 15 tot 20 voertuigen per jaar. Niemand is van de plank. "Het is zijn thuis", zegt Mix over de relatie tussen het luxe voertuig en de welgestelde klant.



Maar er zijn ook een paar kleinere aantallen. Over het algemeen zijn campers trendy; in de vraag zijn volledig uitgeruste busjes en bestelwagens, die compact zijn en veel bieden in een kleine ruimte.



Slechts ongeveer een kwart van de tentoongestelde modellen op de beurs zijn, volgens deskundigen, klassieke caravans. De caravan wordt vaak geassocieerd met benauwde Gardinchen op de ramen en Gelsenkirchen barok. Het bedrijf Knaus Tabbert wil bewijzen dat het ook hip kan zijn in de trailer met de "Caravisio".



Deze caravan heeft het ontwerp van een jacht: de achterklep kan worden verlengd als een zonnedak. Een glazen schuifdeur opent de kamer en u kunt binnen en buiten tv kijken. Er is een wijnkoeler geïnstalleerd. "Dat is Livestylig", zegt Mario Volklandt, verantwoordelijk voor product - en merkbeheer bij Knaus Tabbert. Meer dan 20 bedrijven namen deel en ontwikkelden ideeën voor de "Caravan van morgen". Het gestroomlijnde stuk is één exemplaar, niet te koop en heeft daarom geen prijs.



570 exposanten zijn vertegenwoordigd met 120 caravan - en campermerken. De beurs heeft ook een breed scala aan accessoires. Ruitenwisserbladen voor ramenreiniging, rugzakken, verwarmingen, toiletten of tenten voor de caravan. Ook reizen bestemmingen, campings of plaatsen adverteren voor zichzelf. Ongeveer 160.000 bezoekers worden verwacht op de tien beursdagen.



Website van de caravanserver

Mogelijk gemaakt door Blogger.