Veel nieuwe speciale modellen

Het hoeft geen 265 pk te zijn om van een auto een speciaal model te maken. Het doet ook xenon-koplampen met dynamische bochtenverlichting en een lederen stuurwiel. Bovendien hebben de autofabrikanten nieuwe noodhulp geïntroduceerd. editio Editie voor Formule 1-fans: de Mégane Coupé R. S. Red Bull Racing RB8 van Renault is gelimiteerd tot 55 stuks.

Renault Megané Coupé R. S. voor Formule 1-fansVoor Formule 1-fans legt Renault de Mégane Coupé R. S. als een speciale editie Red Bull Racing RB8. Vernoemd naar de raceauto editie van 195 kW / 265 pk sportcoupe is geschilderd donkerblauw en heeft volgens Renault een complete uitrusting. Extra's zijn, bijvoorbeeld een mechanisch sperdifferentieel, een multimedia-systeem, sportstoelen, zwarte 19-inch wielen en body-panelen te verbeteren aerodynamica. De speciale editie is beperkt tot 55 exemplaren en kost 34.990 euro.Dept. Helpt New Golf GTD om meer dieselDe nieuwe VW Golf GTD met zijn 135 kW / 184 pk turbo diesel macht is allesbehalve zwak in de borst. Op verzoek van de auto tuner Abt tilt de prestaties van de motor van de 2.0-liter motor met compressieontsteking nog iets: Het bedrijf belooft 155 kW / 210 pk en een verhoging van de maximum koppel van 50-430 Newton meter. De toename van de productie met inbegrip van assemblage en onderhoud inspectie moet binnenkort beschikbaar zijn voor ongeveer 1.300 euro. Wie wil zijn golf scherpen VII visueel krijgt Abt fit lichaamsdelen en wielen.Mercedes-sticks QR code voor Rettungskarte in nieuwe auto'sMercedes wil met QR-codes in hun nieuwe auto te redden vergemakkelijken ongeval slachtoffers. Reddingswerkers kunnen de kleine sticker met het zwart-witte patroon lezen via een smartphone of tablet-pc en onmiddellijk de juiste reddingskaart voor het betreffende voertuigtype krijgen. Dit informeert onder andere de helpers over waar ze het best een voertuig voor ongevallen kunnen openen en waar bijvoorbeeld het risico bestaat van stroomkabels of drukcilinders. Mercedes steekt twee QR-codes in elke auto: één in de tankvulklep en één op de tegenoverliggende B-stijlzuil. Met de QR Code redders komen, volgens de autofabrikant snel om belangrijke informatie, als om alleen te kijken in het autowrak naar de kaart te redden.Ford Fiesta met een noodvoorziening assistent en voice controlFord aanbiedingen Fiesta als Sync-editie met Emergency Call Assistant ingeschakeld. Wanneer de airbags worden geactiveerd of de benzinepomp wordt uitgeschakeld, stuurt het systeem automatisch een noodoproep via een mobiele telefoon van de bewoners, die is verbonden via Bluetooth. Ook wordt de GPS-positie van de auto rechtstreeks doorgegeven aan de hulpdiensten, zegt Ford. Bovendien kan de bestuurder het systeem gebruiken om zijn mobiele telefoon met stem te bedienen en muziek af te spelen vanaf opslagmedia. De Fiesta kost in deze versie vanaf 13870 euro.


Volvo legt speciaal model V40 You! opVolvo heeft onlangs het compacte model V40 geïntroduceerd als een speciaal model voor u! in het programma. Standaard aan boord zijn dan bijvoorbeeld xenonkoplampen met dynamische bochtenverlichting en een lederen stuurwiel met multifunctionele knoppen. De uitgebreide uitrusting kan worden gecombineerd met alle motorvarianten, zegt de fabrikant. De prijzen beginnen bij 20 050 Euro.

Mogelijk gemaakt door Blogger.