In de vreemdeling aan tafel

Andere landen, andere tafelmanieren: als het om eten gaat, heeft elke cultuur zijn eigen regels. Het online portaal Wimdu. de heeft enkele eigenaardigheden over tafelknigge wereldwijd samengebracht.

Of het nu gaat om een ​​diner of een daaropvolgende rondleiding door clubs en bars - in de landen van het zuiden is het gevoel voor tijd anders door de zomerse hitte. Het ontbijt is vrij klein in Italië, Frankrijk of Griekenland. 'S Middags worden er echter vaak verschillende gerechten geserveerd. Dienovereenkomstig strekt de maaltijd zich uit tot in de middaguren. Het diner vindt plaats volgens de tijd. Mensen dineren ten laatste in Spanje - vaak in de zomermaanden na 22.00 uur.Tabelmanieren verschillenIn Noord-Amerika verschillen tafelmanieren van de onze, bijvoorbeeld bij het snijden van vlees. Het wordt alleen volledig afgebroken in hapklare hapjes en vervolgens met de vork in de rechterhand gestoken of in de mond geschept. Sommige theorieën veronderstellen dat de gewoonte teruggaat naar de tijd van het Wilde Westen, toen cowboys altijd een hand op de revolver wilden hebben. Zelfs wanneer je de VS een fooi geeft, geef je hier een bijzonder hoge balans - begrijpelijk, omdat het basissalaris van de obers meestal erg laag is. In Afrika, Azië of de Arabische wereld wordt voedsel vaak gebruikt tijdens het eten. In Ethiopië zitten mensen bijvoorbeeld rond een kom met verschillende vlees - of groentenpasta's en dopen ze het rauwe zuurdesembrood in hun handen. Ook in Sri Lanka eten gasten vaak met hun vingers. Voorzichtigheid is in veel landen van toepassing wanneer u de linkerhand gebruikt. Ze wordt als onzuiver beschouwd, dus heeft ze meestal niets op tafel verloren.In China wordt het steeds luider aan tafel. Zakenreizigers vragen zich vaak af of ze geluiden willen slaan of laten horen. Maar dergelijke uitspraken moeten vaak worden begrepen als indirecte lof aan de kok. wip


die natur breitet sich in diesem tropischen klima am pazifik schnell aus. im küstendschungel leben auch krokodile. es ist uralte indianerheimat. fotos: fey Mexico's nieuwe vakantieparadijs

Het tij stijgt zachtjes. De branding slaat onvermoeibaar af tegen het strand en stuurt miljarden uiterst kleine druppeltjes het land in.


wissen kei Bestemmingen van Europa naar Down Under

Tussen het koude carnaval in Duitsland en de hete in Rio, is het carnaval op Malta: niet zo ver weg en toch bij aangename temperaturen. De meer afgelegen en zelfs warmere bestemmingen lokken ondertussen met nieuwe paden door de natuur en veel kunst.


clearing De Neuschwanstein van Portugal

De Portugese koningen hadden ooit hun zomerresidentie in de bergen van Sintra. Het paleis van Pena ziet eruit alsof de vorsten daar nog steeds woonden.


wissen
Mogelijk gemaakt door Blogger.