Winterevenementen: Rolling Beetles en Swan Lake

Een historische autosport in de sneeuw, een Hellfire in de straten van Palma, de Circus Festival in Monte Carlo: De hoogtepunten van de winter krijgt men dezelfde reislust.

Een historische autosport in de sneeuw, een Hellfire in de straten van Palma, de Circus Festival in Monte Carlo: De hoogtepunten van de winter krijgt men dezelfde reislustPorsche en kevers schuif wedijverden


<. p0> Old - en Youngtimer tot het bouwjaar 1991 slingeren in de Oostenrijkse Altenmarkt-Zauchensee naar de weddenschap. Bij de achtste Historic Ice Trophy van de 12e tot de 15e. Januari op besneeuwd circuit gaat meer over manoeuvreerbaarheid en tactiek dan over snelheid, zegt Altenmarkt-Zauchensee Tourismus. Ongeveer 80 auto's, van de Kever tot de Porsche, moeten in een bepaalde tijd hun rondjes maken met een zo harmonisch mogelijke rijstijl. Telefonische informatie: +43 6452/71 26.Zwanenmeer bij het kerstconcert op TenerifeHaven, sterrenhemel en milde temperaturen - dit alles maakt deel uit van een kerstconcert op Tenerife. Ten minste de traditionele uiterlijk van de Tenerife Symphony Orchestra, die op de avond van de eerste kerstdag in de haven van Santa Cruz de Tenerife kan worden gehoord. De toegang is gratis, het VVV-kantoor op de Canarische Eilanden informeert. De chef-dirigent Victor Pablo Pérez maakt beroemde stukken uit La Bohème, Zigeunerbaron of Swan geluid (www. webtenerife. de).New Directions naar Mont-Saint-MichelMet ingang van 28 april 2012 de aanpak van het eiland abdij van Mont-Saint-Michel is aan het veranderen. De auto's en bussen worden verplaatst naar het vasteland. Op deze manier verdwijnt de bladlawine voor de berg, legt het Franse toeristenbureau uit. De parkeertarieven op de circa 2,5 kilometer verderop gelegen parking zijn 8,50 euro per dag voor een auto, 3,50 euro voor een motorfiets, 12,50 euro voor een camper en 55 euro voor een touringcar. Een gratis pendeldienst, die ongeveer 750 meter van de parkeerplaats vertrekt, brengt bezoekers naar het eiland.Hellfire in de straten van PalmaVuur, demonen en livemuziek op straat: eind januari viert Palma de Mallorca haar patroonheilige, Sint-Sebastiaan, met een groot feest. Op de belangrijkste feestdag, 20 januari, na een mis in de kathedraal van La Seu, zal er een Radevent "Diada Ciclista" zijn. 'S Avonds dansen enge figuren door de straten terwijl ze "Correfoc" en licht vuurwerk afschieten. Ten slotte zal er een vuurwerkshow plaatsvinden voor de kathedraal.Monte Carlo CircusfestivalVan 19 tot en met 29 januari vindt de 36ste verjaardag van de Pyrotechnics Show plaats. Het doek op het International Circus Festival van Monte Carlo. Op de eerste vier dagen tonen de kunstenaars van een jury hun vaardigheden. Een hoogtepunt van het festival is, volgens de organisatoren, de Open Air Circus Show, die begint op zaterdag 21 januari om 14.30 uur in de jachthaven. Tijdens het gala-evenement op dinsdag 24 januari om 20.00 uur krijgen de beste artiesten de Gouden Clown. Informatie op tel.: +3777/92 05 23 45.

Mogelijk gemaakt door Blogger.