Nieuwe smartphones en virtuele displays

Men zou denken, op de tafel is alleen een schnöder broodrooster. Maar erachter is de Xperia-projector van Sony. Hij gooit controleoppervlakken tegen de muur. Naast dit nieuwe technologieproduct worden hier twee nieuwe smartphonemodellen van Huawei en Archos gepresenteerd. kombinier Combineer tablet en projector: de Xperia-projector van Sony gooit bedieningsvlakken op muren of op tafels. Hij zal naar verwachting in de loop van het jaar op de markt komen.

Hybride van tablet en projector van SonyDe Xperia-projector van Sony is een hybride van tablet en projector. Hij projecteert een Android-gebruikersinterface op oppervlakken zoals tafels of muren. Het virtuele scherm dat op deze manier is gemaakt, moet kunnen worden bediend via aanrakingen, gebaren en spraakopdrachten. Het apparaat bevindt zich nog in een testfase. De Xperia-projector wordt naar verwachting later dit jaar vrijgegeven. Wanneer precies, maar nog niet vastgesteld.Huawei's nieuwe versie van Huawei's P8 LiteHuawei vernieuwt zijn midrange smartphone P8 Lite. In de nieuwe P8 Lite 2017 verwacht de achtkernprocessor Kirin 655 in plaats van de minder krachtige Kirin 620. Het 5,2-inch scherm lost op in Full HD (1920 tot 1080 pixels). De P8 Lite 2017 heeft drie gigabytes (GB) RAM en 16 GB uitbreidbaar geheugen. Voor 240 euro heeft het apparaat ook een vingerafdruksensor en een hoofd - en een frontcamera met twaalf of acht megapixels. Het wordt geleverd met de nieuwste Android-versie 7.Robuuste outdoor smartphone van Archos

Archo's nieuwe outdoor smartphone 50 Sapphire heeft een schokbestendige rubberen behuizing, stevig gorilla-glas en is tegen Water en stof beschermd volgens beschermingsklasse IP68. Temperaturen van -20 tot 55 graden zouden het apparaat moeten kunnen weerstaan. Achter het vijf inch HD-scherm (1280 bij 720 pixels) bevinden zich twee gigabytes (GB) RAM, 16 GB uitbreidbaar geheugen, een quad-coreprocessor en een vrij grote batterij met een capaciteit van 5000 mAh. Foto's maakt de 222 gram-smartphone met een hoofdcamera (13 megapixels) of een camera aan de voorkant (vijf megapixels). Het apparaat ondersteunt LTE, heeft een dual SIM-functie en werkt op Android 6. Kosten: 230 Euro.

Mogelijk gemaakt door Blogger.