Home Office voor de eerste keer als verhuursoftware

Microsoft wil haar kantoorsoftware maken met een huuraanbod en aanraakfuncties die aantrekkelijker zijn voor consumenten. Volgens de plannen van 's werelds grootste softwaregroep moet het Office 2013-pakket voornamelijk bij een klant worden aangeschaft via een softwareabonnement onder het merk "Office 365". microsoft-konzernche Microsoft-CEO Steve Ballmer introduceert de kantoorsoftware Office 2013. De office office-programma's zijn een pijler van Microsoft.

Microsoft wil zijn kantoorsoftware aantrekkelijker maken voor consumenten met een huuraanbod en aanraakmogelijkheden. Het pakket Office 2013 te worden verkregen van de klant, in het bijzonder in een software-abonnement onder de "Office 365", ontworpen door 's werelds grootste softwarebedrijf.De nieuwe Office kan met de muis of touch screens met een stylus of uw vingers worden bediendHoewel er zal in de toekomst dan het kopen van software "office thuisgebruik en studenten 2013" office programma voor thuisgebruikers -. een toeslag van iets minder dan tien euro op DVD. Maar met verschillende toevoegingen en licentie-uitbreidingen wil het bedrijf de overgang naar het abonnement lekker maken. "We zijn volledig afhankelijk van de huursoftware", zei het hoofd van Microsoft Duitsland, Christian P. Illek van het persbureau dpa.

Het gepresenteerde Dinsdag in New York en Hamburg-versie "Office 365 Home Premium" kost 99 euro in het jaar of tien euro per maand. Hiervoor kan de klant het programma op maximaal vijf computers (Windows pc's of Macs) gelijktijdig te installeren. Het pakket bevat applicaties Word, Excel, PowerPoint en OneNote -. Maar ook de Access-database layout software-uitgever en productiviteitssoftware Outlook die niet zijn opgenomen in de aankoop versie van Office voor de consumentDe aanschaf van software kosten eens 139 euro en kan onbeperkt worden gebruikt. De licentie is echter alleen geldig voor één computer. Bovendien ontbreken er toevoegingen zoals 20 gigabytes aan skydrive-geheugen of 60 gratis minuten voor de internettelefoondienst Skype, die Microsoft klanten van "Office 365" biedt. Het abonnement Office 365 moet aan het einde van de periode van een jaar worden verlengd voor verder gebruik. De klant ontvangt altijd de nieuwste versie. Via zijn cloudservices biedt Microsoft ook de mogelijkheid om documenten en persoonlijke instellingen op verschillende computers te synchroniseren.Microsoft's kantoordivisie is de belangrijkste bijdrage van de softwaregigant direct na de Windows-bedrijfssystemen. In het meest recente kwartaal genereerde de Microsoft Business Division $ 5,7 miljard, meer dan een kwart van de groepsomzet. "Meer dan een miljard mensen over de hele wereld gebruiken Office privé of professioneel," zei Illek.


Met de lancering van de Office-programma's voltooit Microsoft een van de grootste productvernieuwingsreeksen in zijn geschiedenis, die in de herfst van 2012 wordt gelanceerd nieuwe serverprogramma's waren begonnen. Vervolgens lanceerde de groep de nieuwe Windows 8, de tabletcomputer Surface en de nieuwe generatie van zijn smartphonesoftware Windows Phone 8.

Mogelijk gemaakt door Blogger.