Leuke nieuwe iOS

Apple CEO Tim Cook presenteert krachtige vernieuwde software. De vele nieuwe functies laten zien waar Apple maandenlang in stilte aan heeft gewerkt.

Mocht Apple CEO Tim Cook tegenwoordig onder hoge druk staan, dan heeft hij dit niet laten zien tijdens de WWDC 2013 ontwikkelaarsconferentie in San Francisco. Voor de 6000 ontwikkelaars in het Moscone Center had Cook een lange lijst met innovaties en aankondigingen meegebracht. Deze omvatten nieuwe ultradraagbare notebooks (Mac Book Air) uitgerust met de Haswell-processors van Intel - de meest geavanceerde technologie die momenteel op de markt verkrijgbaar is.Ook wordt een nieuwe versie weergegeven van het Macintosh-besturingssysteem OS X, dat steeds dichter bij iPad en iPhone komt.En dan met name de onderscheidende optische het coveren van het mobiele systeem iOS: Hier ontwerp chief Jony Ive kon nu zijn ideeën af te dwingen na de verdrijving van de voorheen bevoegde manager Scott Forstall zonder interne weerstand


.

manier van echtOnder Forstall, Apple had geprobeerd te raken met getrokken houten planken, virtuele leren banden en Filztischen, gescheurd kalender pagina's en andere afbeeldingen van bekende objecten een brug van het analoge naar het digitale tijdperk, Zo is nu conclusie. De nieuwe iOS 7, die in de herfst zal worden uitgebracht, maakt indruk met een minimalistische look, die werd geprezen door de ontwikkelaars van de WWDC. Er zijn ook enkele handige nieuwe functies, zoals verbeterde antidiefstalbeveiliging of multitasking, waarbij meerdere applicaties tegelijk moeten draaien zonder de batterij van de smartphone te zwaar te belasten.De iTunes Radio-service is ontworpen om gebruikers gepersonaliseerde muziek te bieden om streaming voor te stellen. Dit wordt geselecteerd op basis van de nummers waartoe de gebruiker behoort en iTunes gekocht van de Apple Music Portal. In ieder geval wordt niemand in de Apple Store gehinderd door het feit dat veel van deze nieuwe iOS-functies al op andere smartphonesystemen zijn verschenen, zoals Android of Windows Phone. Dit omvat het Control Center, dat u directe toegang geeft tot functies zoals vliegmodus, Wi-Fi-instellingen of schermhelderheid. Misschien stoort dit niemand, omdat niemand deze ideeën zo goed heeft geïmplementeerd als Jony Ive.Immers, gerealiseerd in januari Dawson, analist bij marktonderzoeksbureau Ovum, in veel van de nieuwe functies in iOS 7 zijn eerder bedoeld om de eliminatie van problemen toe te voegen als een nieuw of bijzonder slimme functies.Grote verwachtingenCook liet doorschemeren herhaaldelijk dat Apple heeft nog veel pijlen in de koker, die vervolgens worden neergeschoten wanneer de tijd rijp is. Maar ondanks alle verwachtingen en de constante vergelijking tussen Cook en zijn voorganger wordt vaak vergeten dat zelfs de legendarische Apple-oprichter Jobs niet elk jaar een spectaculaire One More Thing kon presenteren. Zes jaar gingen bijvoorbeeld van de lancering van de eerste iPod in 2001 naar de lancering van de iPhone. En de eerste iPad kwam pas vier jaar na de iPhone uit.De komende herfst zal waarschijnlijk een eerste antwoord geven. Naast de futuristisch ontworpen MacPro zullen er meer nieuwe computers zijn voor het nieuwe Macintosh-systeem van Mavericks.En met de lancering van het nieuwe iOS 7 mobiele systeem zou Apple in staat moeten zijn nieuwe iPhones en iPads te introduceren zoals gewoonlijk.

Mogelijk gemaakt door Blogger.