Eendelig, kleurrijk, los - Must-haves voor de garderobe

Wat is trend en welke stijlen komen eraan? Er is het een stuk - klassiek elegant of vrolijk als overall of tuinbroek. Bovendien, de lente op losjes gesneden, kleurrijk en de surfer look - tenminste op de voeten. Witte sneakers waren gisteren. einteile Eén stuk komt eraan. Elegant, casual of vrolijk - er zijn veel variaties. Meestal zijn ze ook super comfortabel.

De huidige trends zijn al in steen gebeiteld. Wat gebeurt er dan? Het vakblad Textilwirtschaft onthult:Eendelig: het eendelige model is in opkomst voor vrouwen. Deze omvatten jumpsuit evenals overalls of tuinbroek. Als dat te onpraktisch is als een alledaagse outfit, kun je de top bereiken met strepen en wijd uitlopende broeken - want strepen zoals flare zijn trendy. Ondertussen scoren mannen niet alleen mager of chino's, maar ook die onderkant met een manchet.

Kleurrijk: in damesmode zal het snel weer kleurrijker zijn. Koraalrood, mango en mandarijn zijn de volgende lente veelgevraagd. En net als bij mannen speelt blauw ook een grote rol, vooral in de kleuren Korenbloem en Royal. Een outfit alleen in wit, beige of poeder werkt dan niet! Een flitsende kleur moet het verbeteren.Surf Look: witte sneakers zijn de grote modetrend van de zomer. En wat komt er daarna? Veer-licht high-tech! De sneakers krijgen nu een speciaal tintje uit de sportwereld, zoals surfen of duiken. U hoeft ze niet te veters - ze zijn voorzien van een praktische klittenbandsluiting. Briljante kleuren benadrukken het actieve karakter, voor sommige modellen zijn glamourdeeltjes ook op sommige modellen beschikbaar.Velours: modieuze vrouwen rekenen op velours in de toekomst. Vanaf het voorjaar is de stof het nieuwe trendmateriaal. Velor-imitatie wordt echter vaak gebruikt. Vooral in de vraag is de trenchcoat in fluweel - die ook past perfect bij de momenteel trendy jaren '70 stijlLocker en licht: vrouwen zonder model afmetingen kunnen zich verheugen op: Loose en lichte silhouetten worden aangekondigd in de toekomst.. Dat maakt het makkelijker voor weelderige vrouwen om te dienen op de huidige trends zonder dat de problemen met de past. Een lang vest wordt bijvoorbeeld gecombineerd met de culotte, een gebreide jas voor Marlene. Lange tunieken, oversized poplin-shirts, omrande kimonojasjes en blousejacks zijn allemaal in de mode - en passen bij vrouwen die buiten de catwalk-maten vallen.

Mogelijk gemaakt door Blogger.