Milan Fashion Week: Femme Fatale on Gucci

Sensueel-provocatieve modellen van Gucci, realistische elegantie door Max Mara en Schotse invloeden van Blugirl. Aan het begin van de modeweek in Milaan hebben verschillende grote ontwerpers hun collecties al gepresenteerd voor het najaar / winter 2013/14. eiser Image zoom Ironisch en toch sexy: zo presenteerde Gucci de modellen tijdens de Milan Fashion Week.

Het Italiaanse luxelabel Gucci zette het eerste hoogtepunt in de modeweek in Milaan (20 tot 26 februari). Ontwerper Frida Giannini liet zich inspireren door de Britse popartiest Allen Jones, wiens werken vaak een sterke band hebben met erotiek en fetisjisme."De Gucci-vrouw is ironisch maar sexy. Ze combineert haar discipline met de ondeugden van een femme fatale, "legde Giannini uit. De kleding is vaak dicht bij het lichaam en heeft een hoge hals. De kokerrok met zijn hoge taille reikt tot onder de knie. Sommige jassen muteren in hun bustier dat bijna in de jurk valt. Er zijn leer in alle variaties. Donker zijn de kleuren die rond de zwarte gegroepeerd zijn: roest, mosgroen en diepblauw.Max Mara's traditionele focus ligt op de vacht. De nieuwe modellen van het Italiaanse modehuis zijn soms royaal gesneden en voorzien van grote kappen. Monochrome foto's, allemaal in beige of allemaal in bruin, domineerden donderdag op de catwalk. De broek heeft veel beenbreedte en maakt de indruk van een elegante, maar realistische collectie compleet.Blugirl was echter onder Schotse invloed. De kilts worden gecombineerd met blouses met Peter Pan-kraag, geborduurde truien en bontjasjes. Het Schotse geruite patroon verschijnt ook elders als een subtiel printmotief.Achter de naam Les Copains staat de ontwerper Alessandro dell 'Acqua. Hij bracht donderdag veel mohair en angora op de catwalk. Sommige van de pluizige truien hebben grafische patronen en worden soms aantrekkelijk gecontrasteerd met de brokaatrok. Er is een smalle broek die eindigt in kalf of verkorte blazervormen.Op de Milano Moda Donna, meer dan 70 grote kijken gebodenWebsite voor Fashion Week als geheel (ital. / Engl.)


klassische Inzoomen Klassiek gesneden, maar iriserende stof : Gucci speelde met kleuren en vormen. be Beeld Zoom Bij Max Mara, ligt de focus traditioneel op de mantel. imme Beeld Zoom Opnieuw en opnieuw op de Schotse invloeden Blugirl. sommerlic Beeld Zoom Zomerse verwacht op deze zwarte jurk van Les Copains voor het winterseizoen 2013/14.
Mogelijk gemaakt door Blogger.