Videoogen en extra airbags: nieuws uit de motorwereld

De motorwereld presenteert innovaties: bijvoorbeeld auto-camera's uit Rusland zijn nu ook verkrijgbaar in Duitsland. Peugeot heeft zijn 107 uitgerust met meer airbags. En Porsche heeft een jubileumpakket samengesteld voor de 50e verjaardag van de 911-familie. einstiegsmodell: di Instapniveau: de DVR FHD LX is de eenvoudigste en goedkoopste van drie nieuwe iconische HD-camera's voor auto's. Deze zogenaamde Dashcams filmen het verkeer voor de auto, het display wordt gebruikt voor het opnemen van besturing.

Nieuwe Dashcam-familie IconBITDashcams zijn vooral populair bij autobezitters in Rusland, die bewijs in hun handen hebben nadat ze zijn weggeweest van ongelukken. De bewakingscamera's filmen het verkeer terwijl ze rijden. Voor klanten in Duitsland heeft het Russische fabrikant iconBIT drie nieuwe Full HD Dashcams met verschillende apparatuur in het programma. Het 2,7-inch of 3,5-inch display voor real-time opname wordt met een zuignap op de voorruit bevestigd. De filmgegevens worden opgeslagen op een SD-kaart (maximaal 32 GB). Op verzoek wordt de opname eindeloos uitgevoerd, de oudste afbeeldingen worden vervolgens overschreven. De sigarettenaansteker is de krachtbron. De modellen DVR FHD LX (59 euro) en DVRFHD OX1 (99 euro) hebben ingebouwde groothoeklens, het model DVR Q2 (119 euro) twee van de kabels. - Voor voertuigfronten en - heckMeer airbags Peugeot 107Peugeot rust de 107 met gordijnairbags standaard uit. Zodat de kleine auto naast de bestuurder, passagier en twee zijairbags loopt nu altijd met zes van de beveiligingssystemen, de Franse fabrikant gezegd. De basisprijs van 9750 euro blijft ongewijzigd. Nieuwe order voor de speciale model stijl, alsmede de apparatuur lijn Active is een two-tone afwerking die zwart en paars combineert. Het kost 250 euro extra. De Style 107 is ook enigszins aangepast te worden verminderd door te beginnen prijs EUR 600 11 350 euro.Jubileumpakket met extra's voor de Porsche 911 Carrera

Porsche heeft een optioneel pakket samengesteld met extra's voor alle Carrera-modellen om de 50e verjaardag van de 911-familie te vieren. Dit omvat een communicatie - en navigatiesysteem, parkeerassistent en stoelverwarming voor bestuurder en voorpassagier, evenals een extra sportmodus ("sport-chronopakket"), waarmee onder meer de demping harder en de besturing directer kan worden afgestemd. Het pakket "50 jaar 911" zal kosten 4911 euro, als gevolg afhankelijk van variant voertuig, volgens Porsche in vergelijking met dezelfde apparatuur op lijst prijsvoordelen van maximaal 34 procent.

Mogelijk gemaakt door Blogger.