Chevrolet verlaat Europa

chevrole Chevrolet trekt zich terug uit Europa. De Amerikaanse autofabrikant probeert momenteel zijn Europese klanten een permanente service te bieden.

De Amerikaanse autofabrikant Chevrolet verlaat Europa aan het einde van 2015, maar is van plan om zijn klanten klantenservice te blijven bieden. In de markt voor nieuwe auto zal binnenkort alleen de Corvette en de Camaro van Chevrolet.Als je rijdt een Chevrolet, zal blijven reserve-onderdelen, service en garantie service te ontvangen na de terugtrekking van de autofabrikant in Europa, het merk GM verzekerde haar Duitse homepage. Er is echter nog steeds een heel vaag begrip: we werken samen met onze dealers en servicepartners om ervoor te zorgen dat onze klanten in de toekomst over voldoende beschikbaarheid van geautoriseerde reparatiebedrijven kunnen blijven beschikken. Chevrolet wil klanten up-to-date houden op de website.We kunnen daar momenteel niets meer over zeggen, zei Chevrolet-woordvoerder Vijay Iyer. Ik ben er echter van overtuigd dat er een oplossing zal worden gevonden in het belang van de klanten, vooral omdat de merken Chevrolet en Opel in veel bedrijven onder één dak zijn.Beschikbare reserveonderdelenVervangende onderdelen voor Chevrolet-modellen zijn minstens tien jaar beschikbaar in Duitsland, aldus Iyer. De klantinformatie op de homepage vermeldt verder dat leasecontracten ongewijzigd blijven lopen. Iedereen die onlangs een Chevrolet heeft besteld, maar niet langer de auto wil, moet contact opnemen met zijn dealers en hem uitleggen of en hoe het koopcontract kan worden geannuleerd.Met de terugtrekking uit Europa zal de huidige Chevrolet-serie Spark, Aveo, Cruze, Malibu, Trax, Orlando, Captiva en Volt uit de nieuwe automarkt verdwijnen. Volgens Iyer blijven de Corvette en Camaro sportwagens na 2015 beschikbaar voor aanschaf, volgens de huidige plannen. Daarnaast blijft Chevrolet kleine auto's aanbieden in Rusland en de zogenaamde GOS-landen. Klantinformatie van Chevrolet


gute Auto TÜV-defecten TÜV: de meest voorkomende defecten in auto's

Elke vierde auto faalt vanwege aanzienlijke tekortkomingen in de TÜV. Dit heeft vaak invloed op het verlichtings-, ophangings - en uitlaatsysteem. Dergelijke problemen zijn een zaak voor de professional. Dit geldt ook voor defecte Schweinwerfer.


clearing handy Autofabrikanten op de ecorail: aanbiedingen voor autodelen in de...

Wat voortkwam uit de groene alternatieve scène is nu gearriveerd in de bestuurskamers van autobedrijven: autodelen. Van Daimler tot Volkswagen zijn er nu veel met hun eigen concepten op de markt.


clearing «mi Daimler lanceert online verkoop van nieuwe auto's

Autoverkoop per klik: bij Daimler kunnen klanten in de toekomst nieuwe auto's online bestellen. Dit zou nieuwe klantgroepen moeten openen. Bij de verkoop van de Stuttgart willen de gemonteerde competitie van de bovenste klasse achter zich laten.


opruimen
Mogelijk gemaakt door Blogger.