Nissan stuurt de stad Indiaan om te reizen

Niets staat de volgende kampeertocht in de weg: Nissan volgt de trend naar compacte campers en introduceert de vernieuwde van NV200 Evalia Stadtindianer. kompakte Compact recreatief voertuig: stedelijke Indianen van Nissan met een uitbreiding van de dierentuin op basis van de NV200.

Niets staat een volgende kampeertocht in de weg: Nissan volgt de trend naar compacte campers en introduceert de vernieuwde van NV200 Evalia Stadtindianer.Volgens Nissan heeft de 4,40 m lange Van NV 200 Evalia urban Indian in totaal vier bedden: twee 1,25 meter brede en 2 meter lange bedden bevinden zich onder een schuin dak met een thermo-binnentent. Op de opgevouwen achterbank kunnen nog twee reizigers slapen. Als de stoelen in de voorkant van de auto worden gedraaid, wordt een zithoek met tafel gecreëerd. De uitbreiding is afkomstig van het bedrijf Zooom. De stad Indian kan volledig worden besteld bij Nissan en Zooom voor 39 600 euro.Het recreatievoertuig heeft een fornuis met twee gaten, een gootsteen en een tank voor zoet water van 32 liter. Chemisch toilet, buitendouche, achterkleptent, achterdrager voor twee fietsen, op afstand bedienbare standkachel en compressorkoeler zijn ook standaard. Het meubilair met was - en hangkast kan apart worden verwijderd. Iedereen die compromissen sluit op apparatuur en afziet, bijvoorbeeld de Aufstellzelt, krijgt de Stadtindianer goedkoper, legt Nissan uit. Een sterk afgeslankt-uitbreiding voor de NV200 met draaibare stoelen, dubbel bed, gordijnen en de achterklep tent biedt Zooom voor ongeveer 3.000 euro.Als de aandrijving voor stedelijke Indiase klanten hebben de keuze uit twee 1,5-liter diesel met 66 kW / 90 pk en 81 kW / 110 pk en een 1.6-liter en 81 kW / 110 pk benzinemotor. De basisuitvoering heeft onder andere ESP, airconditioning, keyless entry systeem, achteruitrijcamera en het infotainmentsysteem Nissan Connect met navigatie-functie. Het recreatievoertuig zal worden gepresenteerd op de caravansalon in Düsseldorf (openbare dagen: 25.Website caravansInteresse in groeiende campers


Steeds meer Duitsers kopen een camper. In de eerste helft van 2012 werden 16.544 nieuwe RV's geregistreerd, volgens de CIVD Caravaning Index. Dit is ongeveer 13 procent meer dan in dezelfde periode vorig jaar en het hoogste niveau van nieuwe registraties in vier jaar. Er is geen hausse in caravans: volgens de CIVD zijn de inschrijvingen van nieuwe caravans in de eerste helft van het jaar slechts met 1,4 procent gestegen tot 11.645. De industrie presenteert nieuwe voertuigen op de caravansalon.
Mogelijk gemaakt door Blogger.