Ministerie van Binnenlandse Zaken: hop verboden na voetbaloverwinning

Zelfs de grootste vreugde na een voetbaloverwinning is niet echt "onbegrensd". Fans die hard of lang toeteren, krijgen mogelijk een knikje. Politieagenten hebben tact nodig. we Wie zonder gevaar in de stad toetert, begaat een misdrijf - zelfs als Duitsland wint.

Zelfs de grootste vreugde na een voetbaloverwinning is niet echt 'onbegrensd'. Fans die hard of lang toeteren, krijgen mogelijk een knikje. Politieagenten hebben tact nodig.Zelfs als Duitsland op vrijdag (22. Juni) neemt deel aan de halve finale van het Europees kampioenschap voetbal: vreugdevolle toeterende partijen zijn verboden. Dit werd opgemerkt door het ministerie van Binnenlandse Zaken en de politie in Baden-Württemberg. Wie toetert zonder gevaar in de stad begaat een administratieve overtreding. "Als het niet morst, zal je behoorlijk tolerant zijn - maar de zaak zal lokaal worden beslist", zei een woordvoerder van het ministerie. Uiteindelijk is het ter beoordeling van de politie ter plaatse.Volgens een rapport in de "Bild" krant, de politie had een 20-jarige bestuurder knoopte na de Duitse kampioenschap overwinning op Denemarken tien euro boete - als gevolg van "het gebruik van genoemde hoorn zonder reden." De politie in Ludwigsburg kon de operatie in eerste instantie niet te bevestigen; een uitsplitsing van de tickets vanuit automobilisten verlaten, maar vermoedt dat een waarschuwing is gegeven, zei een woordvoerster.A Stuttgart woordvoerder van de politie in de hoofdstad van de staat was om zijn kennis, zijn geen overeenkomstige knobbeltjes verspreid. Maar hij maakte ook duidelijk: "Het is een koorddanswalk." Aan de ene kant was de vreugde van voetbalfans begrijpelijk, aan de andere kant waren er ook klachten over nachtelijke verstoring.Verboden autocolonnes "Voor strafbare feiten kan in geen geval de ogen langer te comprimeren."


autocolonnes, nu tijdens voetbal-: Het spel kamer heeft zijn grenzen, de woordvoerder van het ministerie maakt duidelijk EM weer in de mode, volgens de Road Traffic Order (StVO) eigenlijk niet toegestaan. Ze worden echter meestal getolereerd door de politie, volgens het consumentenadviescentrum Noord-Rijnland-Westfalen in Düsseldorf. Maar de verkeersregels moeten nog worden gerespecteerd. En in geval van ongevallen kan de verzekering ook problemen veroorzaken. Alleen al vanwege het rijden in de auto dreigt een wachtrij vrij goed - maar de politie zou er een kunnen opleggen. Bijvoorbeeld wanneer rode verkeerslichten overreden of voetgangers in gevaar zijn. Waarschijnlijker dan boetes van de politie zijn bezuinigingen op de verzekering. Bijvoorbeeld wanneer u ongecontroleerd of te eigenwijs gejuich uitdoet en uzelf verwondt, bijvoorbeeld wanneer u tijdens het rijden uit de autoramen naar voren leunt. Dit brengt uw eigen veiligheid in gevaar. Het gevolg: de aansprakelijkheid van de bestuurder voor motorrijtuigen, waarin claims kunnen worden ingediend, voldoet vaak niet volledig.
Mogelijk gemaakt door Blogger.